X
تبلیغات
پوست زیبا

پوست زیبا

حل مشكل پوستی با غذاها

حل مشكل پوستی با غذاها
میوه هاو سبزی ها

با توجه به تركیبات سمی، ناخالصی‌ها، آلودگی‌ها، افزودنی‌های غذایی، رنگ‌ها و طعم ‌دهنده‌های مصنوعی در كنار تمام جزئیات زندگی امروز، تعجبی ندارد كه پوست برای نفس‌كشیدن و احساس تازگی، نیاز به كمك شما داشته باشد.

یك آشپزخانه پر از مواد سالم و مورد نیاز پوست، گنجاندن این غذاها در برنامه غذایی روزانه و رعایت رژیم غذایی پوست شامل محصولات غذایی كاملاً طبیعی، همه آن چیزی است كه شما به آن نیاز دارید. غذاهای مفید و مضر برای پوست را شناسایی كنید.

شكر، آرد سفید، غذاهای سرخ‌كردنی مثل سیب‌زمینی سرخ‌كرده و پیاز حلقه‌ای، غذاهای حاضری مثل همبرگر، مرغ سوخاری، چربی‌های اشباع‌ شده و چیپس سیب‌زمینی از جمله مواد خوراكی‌ای هستند كه خوردن آنها را باید فراموش كنید.

این مواد می‌ توانند با گیرانداختن باكتری و چربی زیر پوست، باعث ایجاد بیماری‌های پوستی نظیر آكنه و جوش‌های سر‌ سیاه شوند.

غذاهایی كه باید وارد رژیم غذایی شما شوند، عبارتند از:

ماهی: هر نوع ماهی، به جز ماهی سرخ كرده! ماهی سرشار از امگا 3 بوده و در عملكرد صحیح قلب نیز دخیل است.

زغال‌اخته:  زغال اخته به خاطر مواد آنتی‌اكسیدانی كه دارد، یكی از كامل‌ترین غذاها محسوب می ‌شود.

كرفس: با توجه به اینكه ویتامین A برای داشتن پوست زیبا لازم است، كرفس یكی از بهترین این منابع است. این ماده سرشار از ویتامین A و C، مواد آنتی‌اكسیدان، فیبر و پتاسیم است.

روغن بذر كتان: این روغن قوی برای موارد زیادی مفید است. این ماده سرشار از امگا 3 بوده و كمك خوبی برای دستگاه گوارش است.

غذاهای سرشار از ویتامین E: دانه‌های خردل، تخمه آفتابگردان خام، بروكلی، اسفناج، مغز بادام، روغن زیتون، گوجه‌فرنگی و كیوی.

غذاهای سرشار از ویتامین A: گوشت گوساله، جگر سیاه، كدو حلوایی، انبه، اسفناج، كلم پیچ، بروكلی و البته كرفس! البته به خاطر داشته باشید كه میزان ویتامین A مصرفی شما در روز، نباید بیش از 700 میكروگرم باشد، چرا كه این ویتامین، قابل حل در چربی است و اضافی آن از بدن دفع نمی ‌شود. این مقدار ویتامین A، برای یك فرد بزرگسال بوده و برای افراد در سنین و شرایط مختلف، متفاوت است.

چای سبز: این معجزه طبیعت، بهترین دوا برای مراقبت‌های پیشگیرانه بوده و برای حفاظت از پوست ضروری است.

آب: آب یكی از بهترین‌ها برای حفظ زیبایی است و برای حفظ سلامت و درخشش پوست، ضروری است. روزانه 8 لیوان آب بنوشید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

منبع: روزنامه همشهری

ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۹/۲/۱۳۸۸ساعت ۲۰:۲۰ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : پوست مو زیبایی نظر(0)

بهبود جوش و مقدار مجاز مکمل ها

بهبود جوش و مقدار مجاز مکمل ها

پوست صورت

مقدار مکمل ویتامین ها و املاح لازم برای پوست

بدن به تمامی مواد مغذی احتیاج دارد تا سلامتی پوست را حفظ کند و از بیماری های پوستی جلوگیری کند.

لازم به ذکر است که هر نوع مکملی باید تحت نظر پزشک مصرف شود و به صورت افراطی مصرف نشود، در غیر این صورت آثار مخربی را به وجود خواهد آورد.

ویتامین A

این ویتامین قدرت زیادی در محافظت از بافت های پوست دارد. علاوه بر آن از بیماری های پوستی نظیر جوش نیز جلوگیری می کند. ویتامین A برای نگهداری و ترمیم بافت های تخریب شده، اثر قابل توجهی دارد. همچنین این ویتامین، به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند و مواد سمی را دور می اندازد.

آیا می دانید کمبود ویتامین A باعث ظاهر شدن جوش و خشک شدن پوست می گردد؟

منابع غذایی این ویتامین عبارت است از: لبنیات، جگر، روغن ماهی، پرتقال، سبزیجات و میوه های زرد رنگ، هویج، سیب زمینی شیرین، کلم و کلم بروکلی.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۹/۲/۱۳۸۸ساعت ۲۰:۱۹ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : جوش صورت نظر(1)

حفظ سلامتی پوست با تغذیه مناسب

تغذیه کافی و مناسب باعث شفافیت و روشن شدن پوست شما می شود. اگر فردی را ببینید با مشاهده پوست او ممکن است فوراً بگویید که آیا فرد سالمی است یا خیر؟

آنتی اکسیدان ها  نقش مهمی در حفظ سلامتی پوست دارند و در برابر نور خورشید و سایر مواد مخرب محیطی از پوست محافظت می کنند.

این مواد به شکل ویتامین ، املاح یا فیتوکمیکال ها ( رنگدانه های گیاهی ) هستند که از تخریب غشاهای سلولی توسط رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۹/۲/۱۳۸۸ساعت ۲۰:۱۶ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : پوست زیبا نظر(0)

طراحی کردن روی ناخن

طراحی کردن روی ناخن برای افراده تازه کار ممکن است کمی سخت باشد ونتوانند این کار را به شکل قرینه انجام دهند به همین دلیل شما می توانید از ترفند زیر استفاده کنید:

1-ناخن ها را سوهان زده و سطح آن را با پولیش صاف کنید

2- از یک لاک روشن و براق به رنگ سفید یا صورتی استفاده کرده یا با یک لاک خوش رنگ فرنچ کنید.

3- لنز های ناخن که در بازار با طرح های مختلف وجود دارند را روی لاک بچسبانید

4-روی لنز برق ناخن بزنید.

5-با موچین نگینی رابرداشته به چسب قطره ای آغشته کرده و در گوشه بیرونی ناخن بزنید

6-می توانید بجای نگین از گوشواره ناخن استفاده کنید.

درصورتی که با کار طراحی روی ناخن آشنا هستید مدل های زیر می تواند به شما ایده بدهد.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۷/۲/۱۳۸۸ساعت ۰۱:۰۹ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : ارایش ناخن نظر(1)

مقدمه آرایش صورت

هنر آرایش تلفیقی است از علم زیبایی شناختی ونقاشی که برای یادگیری هرکدام باید 

 وقت زیادی صرف کرد.من در این وبلاگ سعی

کردم که این هنر زیبا را در حد توان آموزش بدم.

انجام ارایش زیبا نیازمند داشتن پوستی زیباست ،برای پاکسازی و  

آماده کردن صورت مراحل زیر را با دقت انجام بدید:

- صورت را با پنبه به شیرپاکن آغشته کرده و با پنبه دیگری پاک کنید

-پنبه تمیزی به لوسیون پاک کننده آغشته کرده وشیرپاکن به جا مانده را تمیزکنید

-صورت را با آب بشویید

-با یک کرم ویتامینه صورت را ماساژ دهید(آموزش ماساژ در مطالب بعدی)

-صورت را با آب و پنبه بشویید

-مقداری کرم لایه بردار(پیلینگ یا اسکراپ)در ظرف شیشه ای ریخته با چند قطره آب مخلوط کرده و به کمک برس رژگونه روی پوست بمالید وبعد از 1دقیقه بشویید

-حوله تمیزی را در آب داغ فرو برده وآب اضافه آنرا بگیرید وروی پوست بگذارید

-از یک ماسک تقویتی استفاده کنید

-صورت را با آب شسته از کرم مرطوب کننده و ضد آفتاب استفاده کنید.

راهنمایی:

فبل از شروع کار لوازم را با الکل70% ضدعفونی کنید،برای پوست های چرب به جای لوسیون از تونیک استفاده کنید، می توانید از ماسک پروتئینه ایوروشه استفاده کنید،بجای کرم مرطوب کننده از شیربدن نیوا استفاده کنید،تا 48 ساعت بعد از پاکسازی صورت را بند نیاندازید،درصورتی که پوست شما تحت درمان است با پزشک مشورت کنید.



ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۷/۲/۱۳۸۸ساعت ۰۰:۵۹ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : نظر(0)

استرس محیط کار (2) - زیباترین خط چشمها

همان‌گونه كه اشاره شد عوامل استرس‌زا، گاه در درون شخص وجود دارد و نتیجه ساخت شخصیتی، وضع بدنی، ترشح غدد و حساسیت دستگاه‌های عصبی شخص است و گاه در بیرون فرد مانند اشكالات محیط سازمانی یا محیط اجتماعی است. این عوامل به هر صورت كه باشد نتیجه‌ای یكسان دارد كه علائم آن آشفتگی روانی، تنش، اضطراب و نشانه‌هایی چون عرق‌كردن، ضربان سریع قلب، لرزش درونی و افزایش تعداد تنفس است. این حالت‌ها كه در نتیجه تغییر در وضع شیمی خون و پایین افتادن قند خون (هیپوگلیسمی) ایجاد می‌شود، پی‌آمدهای دیگری چون خستگی، سردرد، تاری دید، آشفتگی ذهنی، دوبینی، منفی‌گرائی، پریشان‌گوئی، حساسیت، افسردگی و ناپایداری احساسی را موجب می‌شود و گاه سبب بی‌خوابی و ناراحتی عصبی و روانی فرد می‌شوند.
اكنون این پرسش مطرح است كه راه‌های از میان بردن فشار روانی چیست و كدام راه مفیدتر است؟ پاسخ به این پرسش چندان آسان نیست زیرا همان‌گونه كه قبلاً یادآور شدیم، میزان واكنش افراد در برابر عوامل استرس‌زا یكسان نیست. در حالی كه مسافران یك هواپیما با كمترین لرزش هواپیما دچار نگرانی و اضطراب یعنی استرس می‌شوند، خلبان هواپیما به راحتی مشغول كار خویش است و از پرواز خود لذت می‌برد. برعكس این قضیه هم وجود دارد، زمانی كه همه مسافران به راحتی آرمیده‌اند و هواپیما دچار نقص فنی می‌شود یا در وضع پرواز از نظر جوی اشكال پدید می‌آید، خلبان هواپیما نخستین كسی است كه دچار فشار روانی می‌شود. مدیران یك سازمان به سبب مسئولیتی كه در مشاغل خود دارند، بیش از دیگران در معرض حوادث استرس‌زا قرار می‌گیرند و بدین جهت باید بیشتر مراقب وضع عصبی و روانی خود باشند و با استرس مقابله كنند. هر چند راه‌های مقابله با استرس و فشار روانی در افراد مختلف متفاوت است ولی به برخی از آنها كه می‌تواند برای مدیران و كاركنان سازمان‌ها مفید باشد، اشاره می‌شود:
1ـ شناخت موقعیت: در مثال خلبان هواپیما و مسافران، با آنكه دلایل فشار روانی هر یك خلاف دیگری بود ولی عدم شناخت موقعیت نگرانی و اضطراب از آینده، چیزی است كه هم در مسافران و هم در خلبان، سبب نگرانی و فشار روانی می‌گردد. اگر مدیران و كاركنان سازمان پیش از شركت در هر جلسه یا روبرو شدن با وضعیت‌های تازه، به ارزیابی موقعیت بپردازند، می‌توانند با آگاهی از وضع، از بروز فشار روانی جلوگیری كنند.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۴/۲/۱۳۸۸ساعت ۱۹:۲۶ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : نظر(0)

امگا3 (بهداشت تغذيه) - طرز صحیح کشیدن خط چشم

امروزه بیماری‌های قلبی– عروقی اولین عامل مرگ و میر در جهان می‌باشد و در ایران نیز با شیوع حدود 20%، اولین عامل مرگ محسوب می‌شوند  و البته 46 درصد کل مرگ‌های سالانه به این بیماری اختصاص دارد. اصلاح الگوی غذایی و شرایط زندگی می‌تواند شیوع این بیماری‌ها را کاهش دهد. افزایش سطح کلسترول (LDL-C) و تری گلیسیرید در پلاسما از مهم‌ترین عوامل خطرساز در بیماری‌های قلبی- عروقی می‌باشد و کاهش آن در پیشگیری اولیه و ثانویه بیماری‌های عروق قلبی دارای اهمیت است. در کشورهای صنعتی بیماری‌های قلبی- عروقی یکی از عوامل مرگ و میر محسوب می‌شوند و فاکتورهای مختلفی از جمله چاقی، افزایش کلسترول خون، فشارخون، سیگار، سن، جنس و غیره در میزان وقوع آن دخالت دارند. شکی نیست که بالا بودن کلسترول خون باعث افزایش خطر ابتلا به این بیماری‌ها می‌شود. از آنجایی که کلسترول به تنهایی حل نمی‌شود، به همین دلیل برای اینکه از طریق خون حمل و نقل شود به موادی نیاز دارد که ناقل آن باشند، به این مواد ناقل لیپوپروتئین گفته می‌شود. در بدن چند نوع لیپوپروتئین وجود دارد که دو نوع آن عبارتند از HDL، LDL.
LDL نوعی کلسترول است که می‌تواند در جدار رگ‌های بدن نفوذ کند و موجب سختی رگ گردد. با رسوب کلسترول در یک محل، رگ تنگ شده و بدین ترتیب خون به عضو مربوطه نمی‌رسد و اگر این عضو قلب یا مغز باشد سکته قلبی یا مغزی رخ می‌دهد. به این ترتیب افزایش غلظت LDL موجب افزایش خطر بیماری‌های قلبی می‌شود، به همین دلیل به LDL «کلسترول بد» اطلاق می‌شود. حدود یک سوم تا یک چهارم کلسترول خون توسط لیپوپروتئینی به نامHDL حمل می‌شود. مشخص شده است که HDLمی‌تواند کلسترول را از دیواره‌ رگ‌ها دور کند و آن را به کبد برگرداند. حتی برخی از متخصصین معتقدند که HDLمی‌تواند کلسترولی را که در جدار رگ رسوب کرده، خارج نماید. به همین خاطر بهHDL «کلسترول خوب» می‌گویند. به نظر می‌رسد این کلسترول خوب هر چقدر بیشتر باشد خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد. به همین خاطر وجود ارتباط میان مصرف چر‌بی‌های حیوانی و میزان وقوع بیماری‌های قلبی- عروقی در انسان باعث شده تا همواره یک نگرش منفی نسبت به مصرف تخم‌مرغ وجود داشته باشد.
خوردن تخم‌مرغ به دلیل مصرف آن در بستنی، شیرینی‌جات، و ... از دستور غذایی انسان حذف و یا محدود شده است که این امر باعث گردیده بیماران از یک منبع با اسید آمینه‌های اصلی، مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری دور نگاه داشته ‌شوند. پس باید به گونه‌ای در این مواد غذایی تغییر ایجاد کنیم که خوردن آن نه‌تنها یک عامل مضر نبوده بلکه فاکتورهای مفیدی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی وارد بدن شود که از آن جمله اسیدهای چرب لینولنیک و اسیدهای چرب امگا 3 می‌باشند. در یک تخم‌مرغ معمولی یک نوع اسید چرب غیراشباع بنام امگا 3 به میزان 1/0 گرم وجود دارد در حالی که میزان این اسید چرب با دستکاری جیره طیور تا 4/0 گرم و حتی بیشتر قابل افزایش است. این نوع اسید چرب موجب افزایشHDL گشته و موجب افزایش توان بدن در مقابل استرس‌ها است. همچنین کلسترول پلاسما را کاهش داده و نشان داده است که برای افراد سالمند مفید است. افزایش این اسید چرب (امگا3) از طریق تغییر در جیره غذایی توأم با کاهش کلسترول تخم‌مرغ می‌تواند منجر به تولید یک تخم‌مرغ رژیمی با ارزش برای افراد سالمند و بیماران دارای سابقه قلب و عروق گردد. این تخم‌مرغ‌ها را می‌توان از طریق بکار بردن روغن‌های کاتولا، کتان و زیتون در تغذیه طیور تخم‌گذار انجام داد و انسان را از این خطرات نجات داد. شایان ذکر است که بر خوردن مواد غذایی فوق الذکر و ماهی توسط انسان جهت وجود اسید چرب امگا3 نیز تأکید شده است•.

نام نویسنده :مهندس اردشیر محقق

ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۴/۲/۱۳۸۸ساعت ۱۹:۲۴ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : پوست زیبا نظر(0)

کلیاتی درباره آلژی ها - جدیدترین مدلهای خط چشم

کلیاتی درباره آلژی ها
آلرژی حساسیت زیاده از حدی است که به طور اکتسابی در اثر برخورد و یا مصرف مواد خاصی در شخص ایجاد می‌شود. واکنش آلرژیک به صورت‌های مختلف در فرد ظاهر می‌شود که شامل عطسه، خارش، آبریزش بینی و چشم، مشکلات تنفسی و یا پوستی است. برخی آلرژی‌ها در تمام طول سال و عده‌ای در فصول خاصی از سال علایم بیماری را بروز می‌دهند. شایع‌ترین عامل آلرژی در طول سال تماس با حشرات یا مایت و گرد و غبار منزل است. این موجودات ریز از پوسته‌‌ها و اجزا سلول‌های پوست انسان تغذیه می‌کنند. این آلرژن در لابلای فرش‌ها، رختخواب و وسایل منزل وجود دارد و در شرایط محیطی گرم و مرطوب رشد فزاینده‌ای پیدا می‌کند. از علل دیگر آلرژی در طول سال حساسیت به پشم حیوانات از قبیل پشم گربه و سگ و پرندگان است. افرادی که با پرندگان سروکار دارند به فرمی از آلرژی مبتلا می‌شوند که موجب درگیری کیسه‌های هوایی در ریه‌ها می‌گردد. تماس با گرده‌های گیاهان در فصول خاصی از سال موجب ایجاد علایم آلرژی در افراد مستعد می‌شود. کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها در مرکز بهداشت استان اصفهان درباره آلرژی می‌گویند: آلرژی نوعی حساسیت تشدید یافته بدن به مواد خارجی است، آنها معتقدند: افرادی که دچار مشکل آلرژی‌اند، افرادی هستند که از نظر ژنتیکی توأم با دخالت عوامل محیطی و ضعف سیستم ایمنی بدن در تماس با مواد خارجی عکس‌العمل شدیدی در ناحیه پوست، تنفس و گاه مخاطی از خود نشان می‌دهند که این عکس‌العمل‌ها بسته به نوع ماده محرک تغییر می‌کند.

ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۴/۲/۱۳۸۸ساعت ۱۹:۲۳ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : نظر(0)

ماسکهای زیبایی پوست

امروزه کاربرد ماسك‌های زیبایی در جهان رو به فزونی است اما هنوز این پرسش باقی است که آیا براستی استفاده از ماسك‌های پوست می‌تواند موجب سلامت و شادابی آن گردد؟! در شرایط کاملاً کنترل یافته و مناسب، اثرات مفیدی از بکارگیری ماسك‌های زیبایی حاصل می‌گردد به گونه‌ای که اولین شرط موفقیت کاربرد این ماسك‌ها، تطابق نوع فرآورده با ویژگی‌های پوست، بیماری‌های زمینه‌ای احتمالی و شرایط سنی فرد می‌باشد.
ویژگی ماسك‌ها: ماسك‌های زیبایی به دو گروه طبیعی و ساختگی تقسیم می‌شوند.
ماسك‌های طبیعی: ماسك‌های طبیعی مشتق از میوه‌ها، گیاهان، املاح خاک و یا موجودات دریایی هستند. ماسك‌های میوه‌ای (توت فرنگی، آناناس، پاپایا، شیره سویا) از بهترین ماسك‌ها خصوصاً برای پوست‌های خشک بوده و با دارا بودن مقادیر زیاد ویتامین C و اسید‌های آلفا هیدروکسی قادر به رفع چروک‌های سطحی و تیرگی رنگ پوست می‌باشند.
ماسك‌های معدنی از املاح خاک رس تشکیل یافته و موجب کاهش چربی اضافی پوست و پاکسازی دهانه غدد چربی می‌گردند. گاهی به این ماسك‌ها اکسیدهای آلومینیم و ذرات سیلیکون نیز افزوده می‌شوند که موجب لایه‌برداری از سطح پوست و کاهش جوش‌های سیاهرنگ می‌گردند.
ماسك‌های دریایی از سخت ‌پوستان و جلبک‌های دریایی تهیه شدند و مواد موثر‌ه آنها خاصیت مرطوب‌کنندگی ضد‌میکروبی و ضد قارچی دارند.
ماسك‌های ساختگی: پایه این قبیل ماسك‌ها از هیدروکربن‌ها نظیر پولی‌پروپیلن تهیه شده و همانند غشایی مرطوب بر روی پوست نهاده می‌شود. از مواد مؤثره موجود در این ماسك‌ها می‌توان به متیل‌متاکریلات، اسید هیالورونیک و اسید آلفالیپوئیک اشاره نمود که موجب مرطوب‌کنندگی و کاهش چروک‌های سطحی پوست می‌گردند. اخیراً افزودن مواد پپتیدی نظیر ماتریکسیل و آرژیرلین به پایه این ماسك‌ها در کاهش انقباضات عضلات صورت و بهبود چروک‌های ناشی از اخم کردن مؤثر بوده است.
شیو‌ه کاربرد ماسك‌ها:
ماسك‌های زیبایی طبق جدول زمانی مناسب استعمال می‌شوند. پیشنهاد شده است برای سنین 20 تا 30 سال ماسك‌ها ماهیانه، حتی 2 ماه یکبار استعمال گردند. در سنین بالای 30 سال؛ برای دارندگان پوست‌های خشک و حساس 2 هفته یکبار و پوست‌های نرمال هفته‌ای یکبار، پوست‌های مختلط و چرب هفته‌ای 2 بار استعمال گردند.
ابتدا پوست صورت با آب و صابون مناسب تمیز گردد، سپس غشاء یا خمیر محتوی ماسک روی صورت گسترده شده و پس از 20 تا 30 دقیقه به آرامی غشاء از روی پوست برداشته شود، پس از آن بهتر است پوست به مدت 5 دقیقه به آرامی ماساژ داده شود.
احتیاط‌های لازم:
در عفونت‌های حاد پوستی (کورک، تب خال، زونا و آکنه شدید)، دوره‌های تشدید بیماری‌های مزمن پوستی (پسوریازیس، کهیر، لوپوس و پمفیگوس) و بیماری‌های تب‌دار(نظیر آنفلوآنرا، سرخک، حصبه و تب مالت) بایستی موقتاً مصرف هرگونه ماسکی را قطع نمود.
احساس سوزش، خارش و گزگز شدن خفیف و قابل تحمل در 15 دقیقه ابتدای مصرف ماسك‌ها، شایع است و نیاز به اقدامی ندارد. اگر این احساسات بیشتر طول کشید و حتی پس از مصرف ماسک نیز ادامه یافت با پزشک در این باره مشورت گردد.•
نام نویسنده :
دکتر گیتا فقیهی


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲/۲/۱۳۸۸ساعت ۱۲:۳۶ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : ماسک صورت نظر(0)

استفاده از مواد ضد میکروبی در بهداشت دهان

تاریخچه استفاده از ترکیبات مختلف در بهبود وضع دهان به جهار هزار سال قبل از میلاد مسیح باز می‌گردد. در نوشته‌های بدست آمده از پاپیروس طرز ساخت ترکیباتی به صورت پودر یا دهان شویه وجود دارد. رومی‌ها از دهان شویه‌های حاوی الکل (شراب سفید) استفاده می‌کردند.
قرن‌ها مردم برخی از کشورها ادرار را به عنوان دهان شویه بکار می‌برند. حتی تا دویست و پنجاه سال پیش فوشارد، دانشمند فرانسوی استفاده از ادرار تازه را توصیه می‌کرد. فلسفه استفاده از ادرار بکاربردن ترکیبات اوره بود که امروزه پایۀ علمی ندارد.
بیماری‌های لثه و استخوان که اصطلاحاً ژنژیویت و پریودنتیت خوانده می‌شوند، منشاء میکروبی دارند و در اثر تجمع ماده‌ای به نام پلاک میکروبی بر سطح دندانی و سطوح نرم دهانی بوجود می‌آیند. برای جلوگیری از بروز این بیماری‌ها باید به برطرف کردن پلاک به صورت مداوم اقدام نمود. پلاک از طریق مکانیکی و با استفاده از انواع مسواک‌ها برطرف می‌شود. معمولاً مسواک زدن نمی‌تواند کل پلاک موجود بر سطح دندان‌ها را برطرف نماید،
لذا توصیه می‌شود علاوه بر مسواک از مواد کمکی نظیر خمیر دندان‌ها و دهان شویه استفاده گردد.
در حال حاضر مواد برطرف کنندۀ پلاک و یا مواردی که از چسبندگی پلاک به سطح دندان‌ها جلوگیری کنند ولی در عین حال بی‌ضرر هم باشند، وجود ندارد. ولی از آنجایی که باکتری‌های موجود در پلاک عامل بروز این بیماری‌ها هستند با جلوگیری از چسبندگی باکتری‌ها به پلاک و یا جلوگیری از تکثیر باکتری‌ها و از بین بردن آنها می‌توان وضع دهان را بهبود بخشید. در این حالت پلاک وجود دارد ولی حاوی میکروب‌های مضر نیست.
برای انتقال مواد میکروبی به موضع تاثیر (پلاک میکروبی) حامل‌های مختلفی وجود دارد این حمل کننده‌ها یا انتقال دهنده‌ها بیشتر به صورت خمیردندان و دهان شویه هستند.
خمیر دندان عملی‌ترین و ارزانترین حامل است. اما به علت وجود ترکیبات دیگر موجود در آن و تداخل عملکرد این ترکیبات با مواد ضدمیکروبی برخی از مواد ضدمیکروبی نمی‌تواند به صورت موثر، کارآئی خود را در ترکیب خمیر دندان حفظ نماید.
بنابراین بکار بردن دهان شویه‌های حاوی مواد شیمیایی ضد میکروبی به عنوان وسیله‌ای کمکی در بسیاری از موارد توصیه می‌گردد.
بیش از سه دهه است که استفاده از مواد شیمیایی برای کنترل پلاک فوق لثه‌ای و جلوگیری از بروز ژنژیویت مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. این مسئله باید مورد تاکید قرار گیرد که بکار بردن این فرمولاسیون‌ها بیش از آنکه خاصیت درمانی داشته باشد، جنبۀ پیش‌گیرانه‌ داشته و برای جلوگیری از بروز بیماری بکار می‌رود و نه برای درمان بیماری، زیرا مواد ضدمیکروبی از تشکیل کلونی‌های میکروبی در پلاک جدید جلوگیری می‌کند ولی نمی‌تواند میکروب‌ها را در پلاک تشکیل شده سریعاً و به طور مؤثر از بین برده و التهاب لثه را كاملا برطرف نماید. مواد ضدمیکروبی بکار برده شده دردهان شویه‌ها طیف وسیعی دارند.
ترکیباتی هم چون آنتی بیوتیک‌ها، آنزیم‌ها،ترکیبات آمونیوم چهارتایی، فنل و روغن‌های اصلی، ترکیبات گیاهی، فلوراید نمک‌های فلزی مواد اکسیژن زا، آمین الکل‌ها، استرنسیم کلراید و ... در دهان شویه‌ها بکار رفته است. اما تا به امروز موثرترین مادۀ ضد میکروبی کلر هگزیدین می‌باشد. گرچه کاربرد مواد گیاهی به عنوان دهان شویه به طور روز افزونی افزایش می‌یابد ولی متاسفانه تحقیقات مؤید سودمندی ویژه‌ای در آنها نیست.
حتی اخیراً نشان داده شده که با مصرف دهان شویه حاوی سان گوای نارین (یک ترکیب گیاهی) بروز ضایعات پیش سرطانی در حفرۀ دهان تا ده برابر افزایش داشته است. لذا امروزه در بسیاری از دهان شویه‌های گیاهی این ماده حذف و با مواد دیگر جایگزین شده است.• (ادامه دارد)

نام نویسنده :دکتر شیرین امینی - متخصص جراحی لثه - عضو هیئت علمی دانشگاه


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲/۲/۱۳۸۸ساعت ۱۲:۲۶ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : زیبایی دندان نظر(0)

خط چشم مدادی دو کاره نیوآ

 

مداد چشم چوبی نرم نیوا 

 

مداد چشم پیچی ماندگار نیوا


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲/۲/۱۳۸۸ساعت ۱۲:۲۰ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : آرایش چشم نظر(0)

تأثیر رژیم غذایی بر پوسیدگی دندان

   دندان‌ها مشتمل بر نوعی ماده معدنی کلیسم فسفات هستند که هنگامی که pH محیطی افت می‌کند، معدنی‌زدایی می‌گردد، با برطرف شدن افتpH محیطی، کلسیم و فسفات حل شده می‌توانند مجدداً بر روی بلورهای معدنی باقیمانده برگردند، این فرآیند اصطلاحاً دوباره معدنی شدن خوانده می‌شود. دوباره معدنی‌شدن فرآیندی آرام‌تر از معدنی‌زدایی است و هنگامی که در طول مدت کافی روی می‌دهد، می‌تواند آسیب ناشی از معدنی‌زدایی را برطرف نماید، اما عدم فزونی این فرایند در پوسیدگی‌ها موجب پیشرفت و ایجاد ضایعه می‌گردد، عاج بیشتر از مینا در خطر قرار دارد.
کربوهیدرات‌های رژیم غذایی برای باکتری‌ها ضروری هستند تا بتوانند اسیدی را تولید نمایند که آغازگر معدنی‌زدایی است بطور کلی، توصیه‌های رژیم غذایی برای پیشگیری از پوسیدگی‌ها بر اساس سه اصل استوارند:
1) افت PH حدوداً 30 دقیقه ادامه می‌یابد. 2) عادات متعدد دریافت مواد قندی اهمیت بیشتری نسبت به مقادیر دریافت مواد دارند. 3) چسبندگی عامل مهم پوسیدگی‌زایی غذاهاست. البته تأثیر فلوراید در بی‌اثرسازی میزان و دفعات مصرف در افراد مشخص شده است.
افت pH که در اثر مصرف غذا بروز می‌نماید، ممکن است ساعت‌ها دوام داشته باشد، البته در صورتی که هیچ گونه ترشحی از بزاق مشاهده نگردد. حتی خوردن یک سیب می‌تواند pH را بمدت 2 ساعت یا بیشتر پایین آورد. مدت‌های طولانی افت pH بیشتر در نواحی که بزاق به میزان کمی بدان‌ها دسترسی داشته یا اصلاً به آنها نمی‌رسد، مشاهده می‌گردد. مسلماً این نواحی مستعدترین نواحی برای بروز پوسیدگی هستند.
غذاهایی که معتقد به خوب بودن آنها برای دندان‌ها هستیم، ممکن است خیلی بهتر از غذاهایی که بد در نظر می‌گیریم، نباشند. قطعه‌ای شکلات یا کارامل ممکن است بد به نظر برسد، چرا که به نظر چسبنده می‌رسد، حال آنکه، کارامل حل شده و به سرعتی نسبتاً زیاد محیط دهان را ترک می‌کند، حال آنکه چیپس‌های سیب زمینی، که عمدتاً کمتر مضر به نظر می‌رسند، در زمانی نسبتاً طولانی‌تر دهان را ترک می‌کنند. در طی دوره حضور و گیر کردن در دهان، اجزای کربوهیدات‌ها، ممکن است به قندهای ساده هیدرولیز شده و نوعی ماده زمینه‌ای برای باکتری‌های اسیدزا فراهم آورند.
تمامی عدم قطیت‌های موجود در باب شاخص‌های پوسیدگی‌زایی مواد غذایی، دست به دست یکدیگر داده و تعیین دستورالعمل‌های رژیم غذایی مشخص و و قاطع را ناممکن می‌سازد.
دریافت مواد غذایی به میزان متوسط در واقع زمانی حاصل می‌گردد که وعده‌های دریافت مواد قندی به 3 یا 4 وعده در روز محدود گردد. این امر عاقلانه‌ترین پیشنهاد تصور می‌گردد.•
برگرفته از کتاب اصول دندانپزشکی ترمیمی
نام نویسنده :دکتر پروین میرزا کوچکی

ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۳۱/۱/۱۳۸۸ساعت ۱۴:۲۷ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : زیبایی دندان نظر(0)

نخ دندان و نحوة استفاده از آن

نخ دندان و نحوة استفاده از آن
بیماری‌های پریودنتال از جمله بیماری‌های رایج دهان و دندان هستند که پلاک میکروبی عامل اصلی آن می‌باشد. دو راهکار مکانیکی و شیمیایی برای کنترل پلاک میکروبی وجود دارد، در دندانپزشکی به روش‌های کنترل مکانیکی پلاک، به عنوان روشی قابل اطمینان برای دستیابی به سلامت دهان تکیه می‌شود. در میان روش‌های مکانیکی مسواک زدن، رایج‌ترین راه است. ولی این مشکل وجود دارد که همواره نقاطی از دهان بخصوص نواحی بین دندانی به خوبی توسط مسواک‌های معمولی قابل دسترس نمی‌باشد. از طرفی ضرورت حذف پلاک میکروبی از نواحی بین دندانی به دلیل شروع و گسترش بیماری‌های پریودنتال و پوسیدگی، از این نواحی ضروری می‌باشد.
نوع وسیله جهت حذف پلاک بین دندانی، نحوه قرار گرفتن دندان‌ها و وجود وسایل ارتودنسی یا پروتزهایی ثابت دارد. از میان وسایل بهداشتی بین دندانی مانند خلال‌های چوبی یا پلاستیکی و مسواک‌های بین دندانی، نخ دندان وسیله‌ای است که بیشتر از سایر وسایل جهت برداشت پلاک از سطوح بین دندانی با فضای امبراژور تنگ توصیه می‌گردد. استفاده از نخ دندان ممکن است با یک نگهدارنده یا با استفاده از انگشتان انجام شود.
نخ‌های دندانی در انواع مختلفی وجود دارند. این نخ‌ها عمدتاً از جنس نایلون یا پلی‌تترافلورواتیلن (PTFE) می‌باشند. همچنین این نخ‌ها دارای دو نوع با موم و بدون موم هستند. یکی از مسائلی که هنگام عبور نخ دندان از ناحیه تماس‌های بین دندانی وجود دارد احتمال پارگی نخ و همچنین آزردگی نسوج لثه به علت اعمال نیروی اضافی هنگام عبور از تماس‌های بین‌دندانی است که بصورت شکاف یا زخم‌های لثه‌ای بروز می‌کند.
در موقعیت‌های کلینیکی مختلف استحکام تماس‌های بین دندانی ثابت نیست و به عواملی مانند وضعیت پریودنتال، نوع دندان، بار اکلزال، موقعیت سر و بسیاری از عوامل فیزیولوژی و پاتولوژیکی بستگی دارد. همچنین بنظر می‌رسد که توانایی و سهولت عبور نخ دندان از تماس‌های بین‌دندانی یک عامل مهم در پذیرش نخ دندان از سوی بیمار می‌باشد. بنظر می‌رسد که نخ‌های PTFE به جهت سهولت استفاده و نیاز به اعمال نیروی کمتر جهت عبور از تماس‌های بین دندانی بر زخم‌های دندان از جنس نایلون ارجحیت دارد که این امر می‌تواند یک عامل مهم در پذیرش نخ دندان از سوی بیماران باشد.
نحوه استفاده از نخ دندان

• از یک نخ دندان مناسب که در داروخانه‌ها به وفور یافت می‌شود یک تکه به اندازه تقریبی ۲۰ الی ۲۵ سانتیمتر می‌بریم. به طوری که بعد از گره زدن دو سر نخ دندان حلقه‌ای تشکیل شود که این حلقه نخ به درستی در بین انگشتان دو دست قرارگیرد و تسلط کافی به نخ دندان داشته باشیم، مانند شکل روبرو.

حلقه نخ دندان را در لای انگشتان به صورتی میگیریم که انگشتان شست و سبابه آزاد باشد. بزرگ و کوچک بودن حلقه تسلط ما را به نخ دندان کمتر میکند لذا بعد از مدتی طول نخ دندانی که باید ببریم و مناسب اندازه انگشتانمان باشد را بدست خواهیم آورد.
• مانور انگشتان جهت سهولت در کار با نخ دندان خیلی مهم است .... از انگشتان شست جهت استفاده در دندان‌های فک بالا و از انگشتان سبابه جهت پاک کردن دندان‌های پائین استفاده میشود .....
• قرار گیری انگشتان باید به صورتی باشد که فاصله دو انگشت دست بین ۵/۱ الی ۲ سانتیمتر باشد که بهترین وضعیت جهت تسلط بر نخ دندان است و این فاصله را با افزایش و یا کاهش قطر حلقه نخ دندانی که ایجاد کرده ایم می‌توانیم بدست آوریم
در تصاویر روبرو نحوه استفاده از نخ دندان را در فک پائین و بالا بخوبی نشان داده شده است. نکته خیلی مهم در استفاده از نخ دندان این است که بعد از تمیز کردن یک ناحیه به ازای هر دندان که تمیز میکنید یک انگشت نخ دندان را در بین انگشتانتان بچر خانید تا همیشه یک ناحیه تمیز از نخ دندان در بین دو انگشتتان قرار گیرد. حلقه بودن نخ دندان این مزیت را دارد که از کل طول نخ استفاده میکنید حتی نزدیکی‌های محل گره زدن نخ. در صورت چرخش مداوم نخ از انتقال مواد عفونی موجود در بین یک دندان به نواحی مجاور جلوگیری خواهیم کرد.
چند نکته در استفاده از نخ دندان :
1- نخ دندان را از یک طرف دیواره دندان وارد کرده و موقع خارج کردن از دیواره مقابل خارج کنید یعنی نخ دندان یک حلقه کامل لای دو دندان مجاور بزند.
2- نخ دندان را حتما به لثه مجاور دو دندان بکشید تا خوب تمیز شود. در ابتدا شاید از لثه خون بیاید ... ولی بی توجه باشید چون بعد از مدتی که لثه خوب تمیز شد خونریزی کاهش پیدا خواهد کرد. در صورت ادامه خونریزی حتما به دندانپزشک مراجعه کنید. احتمالا به جرم گیری نیازمند خواهید بود.
3- در صورتی که استفاده از نخ دندان همراه با رشته رشته شدن نخ باشد و یا منجر به پاره شدن نخ دندان گردد دو مشکل ممکن است که باعث این مسئله شود اول پوسیدگی بین دو دندان ... دوم وجود جرم در ناحیه مزبور. البته ترمیم نامناسب هم باعث پاره شدن نخ دندان خواهد بود که در هر سه صورت باید به دندانپزشک مراجعه و نسبت به رفع مشکل اقدام نمائید.
4- بهترین موقع استفاده از نخ دندان در بین مسواک زدن خواهد بود به این صورت که وقتی مسواک زدن را شروع کردیم و خمیر دندان بخوبی کف کرده .... مسواک زدن را موقتا کنار میگذاریم و نخ دندان را بدست میگیریم و بعد از استفاده از نخ دندان دوباره مسواک زدن را ادامه میدهیم ... این بهترین روش است. در صورتی كه امكان چنین کاری را ندارید، بهتر است قبل از مسواک زدن اول با نخ دندان لای دندان‌ها را خوب تمیز کنید بعد مسواک بزنید.
مطمئن باشید که در صورتی که مشکلی از لحاظ پوسیدگی یا ترمیم نامناسب دارید یا دچار بیماری لثه هستید استفاده از مسواک و نخ دندان مشکل شما را حل نخواهد کرد، لذا حتما به دندانپزشک خود مراجعه کرده و ابتدا از سلامتی دندان‌هایتان مطمئن شوید. •


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۳۱/۱/۱۳۸۸ساعت ۱۴:۲۶ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : زیبایی دندان نظر(0)

ريمل و خط چشم ايتاليايي selamy

+ نوشته شده در ۳۱/۱/۱۳۸۸ساعت ۱۴:۰۸ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : آرایش چشم نظر(0)

چرا جوش جواني همگاني نيست؟

در بيش از %90 نوجوانان بعداز بلوغ درجات مختلف كم وبيش جوش جواني ظاهر مي شود كه شدت وضعف آن بستگي به خصوصيات ژنتيكي واسترس هاي روحي ورعايت بهداشت پوست دارد.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲۹/۱/۱۳۸۸ساعت ۱۶:۳۹ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : جوش صورت نظر(0)

چين وچروك اطراف چشم

آيا چرب كردن دور چشم در جلوگيري از چين وچروك اطراف چشم مؤثر است يا اينكه چين وچروك اطراف چشم به دليل كاهش كلاژن است؟چرب كردن دور چشم تاءثيري در جلوگيري از چين وچروك ندارد هر چند در پوست خشك مفيد است. چين وچروك اطراف چشم علل مختلفي دارد كه يكي از آنها كاهش كلاژن پوست است.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲۹/۱/۱۳۸۸ساعت ۱۶:۳۸ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : آرایش چشم نظر(0)

خط چشم های مخصوص زنان

خیلی از خانم ها از پزشکان پوست و زیبایی می خواهند که نظرشان را درباره خط چشم های دائمی بگویند ، روشی که با آن خط چشمی دائمی در پلک بالا و حتی بعضی اوقات پایین می گذارند .باید عنوان کرد که این روش در واقع نوعی خالکوبی است که در آن دانه های رنگ اکسید فلزات را در امتداد مژه های بالا و پایین می کارند

از طرفی غلظت رنگ به دست آمده به طول مدت عمل و مقدار روشن و رقیق کننده موادی که به آن اضافه می شود بستگی دارد ، البته اشاره کرد که مشکلات این نوع خط چشم بر می گردد به جنس پوست فرد که آیا در مورد این مسئله حساسیت دارد یا نه .

چون این کار اکثرا در آرایشگاها و بدون تست صورت می گیرد بارها دیده شده است ، عکس العمل های حساسیتی در چشم ها بروز می کند .

مشکل دیگر ، این است که رنگ چشم ، به تدریج که سن بالا می رود و پوست و مو طبیعتا کم رنگ می شود و رنگ به روشنی می رود که در این صورت خط چشم ها خشن و برجسته تر می شوند .

اما باید در نظر گرفت که خط چشم دائمی ممکن است برای آنهایی که به علت حساسیت یا عدم توانایی ، نمی توانند از خط چشم معمولی استفاده کنند ، وسیله خوبی است .

حتما قبل از اقدام به این کار با پزشک متخصص پوست مشورت کنید تا متوجه شوید که آیا چشم و پوست شما به این مواد حساسیت دارد یا خیر .


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲۹/۱/۱۳۸۸ساعت ۱۶:۳۳ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : آرایش چشم نظر(0)

دانه هاي سر سياه روي بيني

در زمينه دانه هاي سر سياه روي بيني دچار مشكل شده ام خواهشمندم  در رابطه با از بين بردن آنها مرا راهنما ئي نماييد؟-بعد از بلوغ به علت چرب شدن قسمت مياني صورت خصوصا"بيني چربي به صورت دانه هاي سر سياه ديده مي شود كه بهترين راه بر طرف كردن آن پاك كردن پوست توسط متخصصان پوست است. به طوري كه سالي 2تا 3بار پاك كردن پوست بيني باعث تميزي آن خواهد شد هر چند با افزايش سن خود به خود براي هميشه از بين مي رود.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲۷/۱/۱۳۸۸ساعت ۲۰:۴۴ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : زیبایی صورت نظر(1)

تقويت و پر پشت كردن مژه ها

براي تقويت و پر پشت كردن مژه ها كرم خاصي را توصيه مي كنيد ويا روغن بادام يا كرچك براي اين مورد خاص مفيد است يا نه؟مژه هاي طبيعي را به هيچ وجه نمي توان پر پشت تركرد براي مژه هاي خشك يا شوره دار ماليدن روغن هاي گياهي بسيار مفيد است به شرطي كه داخل چشم نشود.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲۷/۱/۱۳۸۸ساعت ۲۰:۴۲ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : آرایش چشم نظر(0)

زیبایی چشمان و خط چشم

خط چشم زیبایی چشمان را چندین برابر میکند و مژه ها ضحیمتر به نظر می آیند. خط چشم به رنگهای مشکی و قهوه ای تیره در دسترس است.موقع کشیدن خط چشم، پلک بالا باید کاملا خشک و بدون چربی باشد. پلک چشم را با یک یا دو انگشت نگه میداریم و خط باریکی بالای چشم، از گوشه داخلی چشم و تا حد امکان نزدیک به چشم میکشیم. سپس از دو سوم خط ، آن را کمی به طرف بالا میکشیم. برای زیر چشم، خط بسیار باریکی از گوشه داخلی چشم شروع کرده و به طرف خارج میرویم. دو خط در گوشه چشم نباید به هم بچسبند. یک فاصله کوچک بین دو خط در گوشه خارجی چشم آن را درشت تر نشان میدهد.
برای نشان دادن چشم به حالت طبیعی، همان خط چشم باریک بالای چشم کافی است و نیازی نیست زیر چشم را نیز خط بکشید.
خانمهایی که میخواهند آرایش روزشان کمی بیشتر جلوه کند، در گوشه خارجی، خط چشم را به طرف بالا و بیرون و کمی پهنتر از گوشه داخلی چشم میکشند.
برای آرایش شب خط چشم را از گوشه داخلی شروع و از وسط مردمک چشم به طرف گوشه خارجی چشم پهنتر و سپس در انتها آن را بسیار باریک تمام میکنیم. خط دیگری زیر چشم میکشیم و بین دو خط در گوشه خارجی چشم فاصله میگذاریم که چشم را شفافتر و بزرگتر نشان دهد.
چشمهای بادامی را معمولا با خط بسیار پهن در گوشه خارجی چشم در بالا و خط دیگری در پایین که دو گوشه به هم چسبیده باشند میتوانیم گرد نشان دهیم و با سایه ، گوشه چشم را بالاتر میبریم که بسیار زیبا و جذاب جلوه کند

در طول روز بجای خط چشم مشكی رنگ طوسی پررنگ یا قهوه ای استفاده كنید. و روی انرا با سایه چشم هم رنگ بكشید تا بیشتر روی چشم بماند


ادامه مطلب
+ نوشته شده در ۲۷/۱/۱۳۸۸ساعت ۲۰:۴۰ توسط مهدی محمدی نژاد دسته : آرایش چشم نظر(0)